Bekijk resultaten enquête: Algemene beoordeling AGM Retro 50

Aantal stemmers
7. Je mag niet stemmen in deze enquête
  • Slecht

    0 0%
  • Voldoende

    4 57,14%
  • Goed

    2 28,57%
  • Uitstekend

    1 14,29%
Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8

Discussie: Beoordeling AGM Retro 50

  1. #1
    Scooter Hulp Webmaster Chemado's schermafbeelding
    Geregistreerd
    8 december 2007
    Leeftijd
    43
    Berichten
    161
    Rep kracht
    10

    Beoordeling AGM Retro Scooter 50

    Vermeld in hier uw gebruikers ervaring en breng uw stem uit !

    Specificaties:
    1) Afmetingen (L X W X H): 1860*850*1110
    2) Wielbasis: 1250
    3) Max. Snelheid (km/h): 50
    4) Electrictisch of Kickstarten
    5) Inhoud cilinder: 49.5cc
    6) Gewicht(Kg): 100
    7) Type motor: 1-cilinder, luchtgekoeld, 4-takt
    8) Max. Trekkracht (N.M/rpm): 5.5/8000
    9) Max. Vermogen (Kw/rpm): 7.6/5500
    10) Inhoud Tank (L): 9.2
    11) Economisch verbruik (L/100km): 2.2
    12) Kleuren: Wit, Zwart, Zilver of Roze
    Laatst gewijzigd door Chemado; 22 februari 2008 om 10:34
    Met vriendelijke groet,
    Chemado

  2. #2
    ScooterHulp Member MarioDings's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 februari 2009
    Leeftijd
    59
    Berichten
    25
    Rep kracht
    0

    Talking Rode Retro

    Ik heb nu na een jaar 9000 km gereden op mijn rode retro en hij heeft nog bijna nooit probleemloos gereden. Maar liefde maakt blind, dus toch een voldoende. FF doorgaan op de specs.
    1) en 2) zal best wel, 'k heb het nooit nagemeten
    3) varieert van 40 tot 70 op de teller, maar in het echt rijdt hji ongeveer 45 en soms ook nog wel 50. Hij wordt bij mij niet begrensd, want dan rijdt hij slecht.
    4) De kickstarter doet het niet (meer), maar ik gebruik hem ook nooit, want hij start altijd.
    5) t/m 9) zal best wel......
    10) Ik denk zo'n 4 (vier) liter, maar zeker geen 9,2
    11) Nee joh, 1 op 35 ofwel 3,3 liter op de 100. Soms wat meer, meestal wat minder.
    12) Rood, dus
    Problemen:
    1) knalde uit de uitlaat, na 3000 km werd het euvel gevonden in een slecht ontluchting van het carter
    2) slaat spontaan af tijdens de rit. Na 10 km stond ik vaak langs de kant van de weg. Even tot 100 tellen en we konden weer verder. Het lijkt erop dat we na 8500 km er van af zijn. Oorzaak onbekend
    3) Rijdt niet harder dan .....25 oeps, verkeerde begrenzer
    4) Wat is nou de goede maat van de sproeier? Ik heb al van alles gehad, van 74 tot 84, maar 78 of 80 is denk ik toch de juiste maat.
    5) Je banden zijn een beetje zacht, ik heb ze even goed opgepompt ........tot 3,5 atm (#%#@@%) nee hoor, net als een auto 2,0 tot 2,2 atm
    6) Lekker windscherm, maar als het regent of sneeuwt kun je er niet meer door heen kijken. Met de decoupeerzaag, 14 cm ervan af en ....perfect.
    7) Starten......(zit je niet op te letten!) Met de jiffy uit start 'ie niet! "veiligheid"
    8) Fietsers, scholieren met 3 of 4 naast elkaar, breek me de bek niet open!!!
    9) Tanken. Ook al is 'tie zuinig, de tank is ook zuinig. Ik sta 2 keer per week bij de benzinepomp.
    10) Lawaaierig. Hij maakt wel veel herrie, vooral als ik hem vergelijk met de AGM Nano van mijn dochter en helemaal nu er een extra gaatje in de uitlaat zit.
    11) Dealer. Sommigen hebben echt geen verstand van zaken.
    12) Lest best. Als ik het gas dichtdraai na een tijdje rijden, dan duurt het 2 seconden voor hij weer oppakt.
    Laatst gewijzigd door MarioDings; 17 februari 2010 om 00:26 Reden: vergeten...

  3. #3
    ScooterHulp Member
    Geregistreerd
    23 juli 2010
    Leeftijd
    3
    Berichten
    2
    Rep kracht
    0

    klacht

    Ik heb een agm retro gekocht vandaag 23-7-10 nou 17km gereden en boem moter stopt er mee nou mijn dag was wel verpest en ik was wel ver van huis weet je ik was heel erg afgeknapt van dat ding en niet meer aan de praat te krijgen er kwam en raar geluid onder de brommer van daan of de start motor blijf hangen of de pullie en v-snaar slipt ik weet het niet ik ben geen montuer ik heb hem gelijk terug gebracht waar hij vandaan kwam ik was behorlijk over de zijk er van dus zo goed zijn die brommers nou. ( of het was gewoon mij dag niet ):(

  4. #4
    ScooterHulp Member MarioDings's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 februari 2009
    Leeftijd
    59
    Berichten
    25
    Rep kracht
    0
    Zo te horen is ook bij jou de aandrijfsnaar van motorblok naar achterwiel gebroken. Daar kunnen we ondertussen wel een aparte club voor oprichten. Mijn zoon had dat probleem na 6000 km en ik na 10.000 km. Mijn monteur kijkt hem wel regelmatig na en gaat op basis van deze ervaringen hem gewoon standaard vervangen na 5000 km. Voordeel is dat je daardoor niet de bussen in de vernieling rijdt en net als ik midden in een mooi natuurgebied stil komt te staan.

  5. #5
    ScooterHulp Member
    Geregistreerd
    23 juli 2010
    Leeftijd
    3
    Berichten
    2
    Rep kracht
    0

    v-snaar

    Nou de montuer heeft het open gemaakt en de v-snaar was goed hou me te goede deze brommer is spiksplinter nieuw 17 km op de teller het blijkt dat de schijf waar de v-snaar overloopt zit muur vast en hij heeft daar geen verklaring voor maar toch is mijn week end verpest :(

  6. #6
    ScooterHulp Team Tjebbe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 februari 2008
    Leeftijd
    51
    Berichten
    1.792
    Rep kracht
    8
    Symptomatisch voor veel China scooters. Een falende of ontbrekende kwaliteitskontrole in de fabriek, matig materiaal en veel te ruime toleranties.
    [B]Geen vragen via mail of pm stellen. Gebruik gewoon het forum ![/B]

  7. #7
    ScooterHulp Member MarioDings's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 februari 2009
    Leeftijd
    59
    Berichten
    25
    Rep kracht
    0
    Tja Grayhound1, inderdaad is je weekend goed naar de kl....ten. Vooral omdat je een nieuwe scooter koopt. Mijn monteur haalt de nieuwe scooters ook eerst uit elkaar om hem daarna zelf nog eens een keer goed af te stellen. Het is maar goed dat er een jaar garantie op zit, maar spreek wel af dat dat ook geldt voor de reparatiekosten en niet alleen voor de onderdelen! Zouden die dingen nu ook in China rijden?

  8. #8
    ScooterHulp Elite SF2Heino's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 oktober 2006
    Leeftijd
    47
    Berichten
    6.294
    Rep kracht
    15
    Welnee ..ik ben pas terug uit Shanghai ..export only :D
    China rijden ze allemaal LPG of electric ..no benzine ..
    met een benzine scoot mag je de stad niet eens meer in !!
    [SIGPIC]

    [/SIGPIC]
    ............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Soortgelijke discussies

  1. AGM retro
    By imported_harley in forum Electronica
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 26 augustus 2011, 17:10
  2. Agm Retro
    By cornelcolle in forum Technische vragen 4-Tact
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 25 augustus 2011, 21:18
  3. agm retro
    By gerritretro in forum Technische vragen 4-Tact
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 21 februari 2011, 23:32
  4. agm retro ontgrensd?
    By zwelgje in forum Technische vragen 4-Tact
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 2 augustus 2009, 18:31
  5. Beoordeling AGM Club Scooter 45
    By Chemado in forum Scooter Ervaringen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 21 februari 2008, 22:44

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •