Web Analytics

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Peugeot elyseo start slecht en valt uit bij gas geven in het begin

Collapse

Header ad

Collapse

first post ad

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Peugeot elyseo start slecht en valt uit bij gas geven in het begin

    Mijn scooter start slecht sinds ik hem gereviseerd heb.
    Ik moet eerst 2 min. electrisch starten en daarna slaat hij aan, moet dan heel rustig gasgeven anders slaat hij af. Als hij warm is loopt hij goed en start ook goed. Alleen als ik gas terug laat lijkt het alsof hij eventjes blijft hangen maar gaat daarna wel terug.
    Ik heb nu compressiemeter besteld en ga kijken of hij valse lucht heeft.
    Ik denk dat het enigste nog automatische shoke moet zijn, maar bij warm weer start hij ook niet goed. wel ietsje sneller.
    ben ik nog wat vergeten te checken.?
    wie kan mij helpen ik kom er niet meer uit.

    Nieuwe dingen zijn:
    Cilinder 50 cc
    Hebo trekveertjes groen.
    Witte drukveer malossi
    7.5 gram rolletjes malossi
    68 sproeier.
    nieuw membraan
    carb. is helemaal schoon.
    Mvg Tijmen

  • #2
    simpelweg afstellen van je lucht en evt even de electrode afstand checken van bougie ...how to snel je luchtafstellen volgen en duimnagel dikte electrode afstand aanhouden ..
    [SIGPIC]

    [/SIGPIC]
    ............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

    Comment


    • #3
      Dankje voor reactie, ik zal het gaan proberen, maar standaart voor peugeot is tog 1.5, ?

      Comment


      • #4
        anderhalf is meer een uitgangspositie ...moet ie wel al op starten normaliter ..maar ..weet je zeker dat je de luchtschroef hebt gedraait want zit normaliter geen sleuf voor je schroevenraaier in ...meesten lopen alleen aan stationair schroef te pielen ..lucht is dat dichte koperen busje ernaast :)
        [SIGPIC]

        [/SIGPIC]
        ............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

        Comment


        • #5
          ik heb de luchtschroef goed gezet, zat al een gleufje in, ik denk dat het toch valse lucht is zou dat kunne?

          Comment


          • #6
            zou kunnen idd ...meestal reageert ie niet of haast niet op zowel lucht- als stationair stelschroef dan ..
            [SIGPIC]

            [/SIGPIC]
            ............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

            Comment


            • #7
              Ik heb de spruitstuk en membraam pakkingen vervangen en hij loopt echt echt super, komt ook goed terug in stationair alleen start hij nog slecht denk tog aan nieuwe automatisch shoke kopen , ik heb de lucht goed afgesteld nu.
              dankje voor je reacties ;)

              Comment


              • #8
                je kunt evt ook even proberen stekkertje van de auto choke los te halen om te kijken of dat iets helpt ..zo ja ,zou je in de carb dat gat waar chokepen invalt beetje proberen te reinigen met een wattenstaafje /benzine
                [SIGPIC]

                [/SIGPIC]
                ............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

                Comment


                • #9
                  mijn elystar heeft ook een probleem starten doet hij lastig maar als hij start dan loopt hij rustig geef ik gas slaat hij af dus bij hoge toeren.heb de bougie vervangen cabrateur schoon gemaakt lucht filter schoon gemaakt maar niks helpt.van de cabrateur alleen sproeier en bezine bak schoon gemaakt.sproeier was maat 108.

                  Gr jo

                  Comment

                  Footer Ad Widget

                  Collapse

                  Unconfigured Static HTML Module

                  Collapse

                  Static HTML Module Content
                  Working...
                  X